Friday, May 07, 2010

My beloved bokhandel and me

Fordi vi er idealister, og fordi vi har hatt butikken for oss selv ei uke, har Linn og jeg lagd ny debutantutstilling i vinduet. Jeg lagde en etter alt bråket med Andersen i Aftenposten (han har ikke peiling på bokhandlere, stakkar), men denne gangen gikk vi litt lenger og lagde portretter av noen av dem. Vi syns det ble fint og håper folk stopper opp og leser når de venter på bussen og trikken, kanskje kommer de inn og kjøper en bok eller to, kanskje ikke. Vi har i alle fall gjort vårt for at de skal ha hørt om Åmodt, Durnak, Børja, Revhaug, Grue, Evjemo, Skomsvold og mange fler.

8 comments:

Kasiopeiia said...

Flott! (For en drømmejobb...!)

Anonymous said...

Skal vi bytte, Frøydis? Du kan få noen uker med rødrussen (greie nå i begynnelsen av mai) og så kløner jewg litt i bokhandelen så lenge?

Marita :)

Frøydis said...

Å, bokhandelen kan være et monster også (som tittelen spiller på), selv om jeg elsker den. Jeg har hatt kunder som står og roper at jeg ser uintelligent ut, som sier de vil ha barn med meg, som stjeler rett foran øynene mine. Men ja jo, stort sett er det en drømmejobb :)

t said...

herregud så fint

Victoria Durnak said...

Skitt pomfritt, dere er fantastiske. Når det gjelder folk som vil ha barn med deg over disken, hvem vet, det er kanskje den rette?

Frøydis said...

:)

kristin said...

FANTASTISK! Si fra hvis dere trenger ekstrahjelper!

Wannabe advokat said...

Skal se!