Saturday, November 06, 2010

och det knastrade som om det funnits tänder i luften

10 comments:

catharina said...

det der er ganske drøyt! tenk at vi går rundt med kjeften full av sånne.

Frøydis said...

Ja, jeg la den inntil kjeven og prøvde å forestille meg alle de som fortsatt er der inne.

Hildebilde said...

Er det en visdomstann? Og får man beholde de?

Frøydis said...

Ja, det er en visdomstann. Man får beholde den om man spør! Jeg trakk en for noen år siden, fikk beholde den også, men jeg aner ikke hvor den er nå. Denne har jeg tenkt å spare på.

Hildebilde said...

Tøft! Da får jeg iallfall NOE ut av å ta alle fire på en gang.

Frøydis said...

På en gang? Er du helt sikker? D:

Hildebilde said...

Jeg skal ta de to og to da, så blir vel typ en uke imellom de to setta. Men.. Er det veldig vondt? :(

Frøydis said...

De fleste jeg kjenner har tatt dem én og én, men om det ikke er noe i veien med røttene (sånn at de må opereres ut i stedet for å trekkes) og de ikke er betente, kommer det nok ikke til å gjøre så veldig vondt. Den jeg tok nå var helt ukomplisert, og jeg har nesten ikke vondt, men det jeg tenkte mest på da jeg spurte deg: Jeg kan bare spise med den ene siden av munnen. Du må passe på å få i deg nok mat! :)

Hildebilde said...

Aiai, jeg skal jo operere ut to og trekke to, så da er det vel litt sånn 50/50 i forhold til hvor vondt det kan bli. Får lære meg noen fancy smoothier kanskje.. Gjør det vondt lenge?

Frøydis said...

Det årner seg nok! Jeg trakk en for noen år siden som var kjempebetent, det gjorde vondt en uke, den jeg trakk nå har omtrent ikke gjort vondt i det hele tatt. Alle jeg kjenner som har operert dem ut har hatt vondt ganske lenge. Men smoothies er godt da! Og iskrem og yoghurt og kakao :)