Tuesday, July 28, 2009

Om å være mange og å være varm

Å, ferie er så fint. Familien min er så fin (og stor). Jeg trodde vi skulle være fire-fem stykker, at det skulle bli en rolig ettertenksom ferie, men vi vokste fra sju til ti til fjorten stykker. Jeg snakket dansk, svensk, norsk, fransk engelsk, og det er som det skal være når vi er fra litt over det hele. Enorme middager og lange frokoster. Dra på biblioteket og stjele internett, plukke kirsebær, bli jaget av fluer på stranda, loppemarked i regnet, lese bok i sola. Jeg sitter så mye jeg kan i sola, jeg vil være full av sol. Jeg vil ha store biter av sol inne i meg til høsten kommer, til vinteren kommer. Til januar og februar kommer og lover at det aldri mer skal bli varmt. Og når jeg sitter inne med ullteppe og drikker te, da kan jeg ta fram en bit sol fra inne i brystkassa og tygge på den.

5 comments:

toril said...

Åh. Idyll!
Forresten hadde det vært stas å få noen av middagsoppskriftene dine fra matinnlegget tidligere. Er du veggis?

Hilsen eks-kollektivvenn av Fridtjof og hun som kjøpte Johan Harstad en gang og som du har truffet på fest i Storgata. Aka. Toril. :)

Frøydis said...

Klart jeg kan! Så gøy, de er veldig enkle. Stort sett lager jeg bare mange små ting og kombinerer dem. Har du underskog eller en mail eller noe som er litt enklere enn å skrive dem her?
Jeg er ikke veggis, men jeg lever som det helt til noen gir meg kjøtt. Jeg kjøper det aldri selv (bortsett fra av og til når vi skal grille, da synder jeg og spiser pølser).
Jeg husker deg godt, aw :)

Anonymous said...

Å, men kan du ikke poste oppskriftene på bloggen? Pliis!

c said...

Ja til litt oppskrifts-blogging!

Frøydis said...

Ojoj, gruppepress. Jeg skal poste noe! :)