Thursday, January 14, 2010

Januarmat

Januar bør vurdere å trekke seg fra lista over måneder i året. Jeg har lyst til å pakke tingene mine og flytte ut fra Januar.
På den positive sida:
Jeg har bakt fikenbrød, olivenbrød, lagd nøtteburgere, en slags daddelkake og avokadepålegg. Jeg har lagd scones med Anne-Stine, linsesuppe med Christian, stikkelsbærpai med Line og pannekaker med Anne.

4 comments:

Catharina said...

oppskrift på fikenbrød, takk? :D

Frøydis said...

:)! Jeg lagde et vanlig Franskbrød og hadde oppskårne fiken (tørkede) oppi, det var godt! Særlig med smør og brunost på.
Oppskriften på brødet fikk jeg av en dansk onkel, han er en brahma kumaris-munk, men før det var han kokk. Fikk den da jeg var femten og hele familien var samla fordi farfar var død. Dette hørtes litt ut som jeg fant det på her og nå, men det er sant.
Jeg kan sende deg oppskriften på mail, om du vil gi meg den?

mette said...

avocadepålegg er et fint ord. avocadoens sjokade. er det i en aktivistkokebok, feks, eller fant du på det selv? og var du en nugattijente eller sjokadejente?

Frøydis said...

Ja, fant det i Aktivistens (fantastiske) kokebok. Den boka har alt :) Jeg var ei sjokadejente, for da jeg var liten fikk vi ikke lov til å spise nugatti, bare mørk sjokade. Nå når jeg er stor er jeg veldig svak for nugatti air, men prøver å ikke spise så mye. Enn du?