Thursday, January 28, 2010

Også skisser

I januar og februar tegner jeg i stedet for å skrive, jeg håper det er verdt det. Jeg spiser ostesmørbrød til middag fram til lønning, men det er godt det også.
På jobb står jeg og tenker på nesa til Karen O. Man skulle hatt en sånn sterk nese, i stedet for denne pinglenesa.6 comments:

L said...

Woolf!

Anonymous said...

Jeg elsker husene

Frøydis said...

Takk! :)

Catharina said...

frøydis! fin post. som vanlig. jeg lurer på hvordan du organiserer tegningene dine. jeg har aldri klart å bestemme meg for hvilke format jeg liker best og derfor ender jeg opp med å ha tegnet de tre første sidene i en hel haug med tegnebøker, men jeg vil jo ha alle på et sted. jeg tror jeg liker små formater best, og ihvertfall ikke A4. hvordan gjør du?

Frøydis said...

Hei Catharina! Jeg har en del forskjellige mapper som jeg stikker inn bak bokhylla (for å vite hvor de er) som jeg legger tegningene i. De fleste er i A3 og en er A4. To av mappene har plastmapper inni, der er de fineste tegningene. De jeg ikke syns det er så viktig med slenger jeg inn i de andre mappene. Så hver gang jeg er ferdig med en skisseblokk sorterer jeg dem i plastmappe/vanlig mappe/kaste-kategorier. Jeg kaster de fleste, så de ikke ender opp med å velte bokhylla. Vi har A4-mapper med plastmapper inni i bokhandelen min om du vil kjøpe der :)

Frøydis said...
This comment has been removed by the author.