Thursday, January 25, 2007

They gave me a dress!

 


I really wanted this one but I didn't have the money. So they surprised me with it and I now I ought to make them cakes and hot chocolate every day.
I even slept with it in my bed (no, I didn't sleep in it).

8 comments:

Anne-Stine said...

Er det andre biletet eit bilete av at du blir so glad at hovudet ditt eksploderar? For eg veit ikkje om det er so bra for deg ;)

Frøydis said...

Ja, alt det røde er hjernen min (jeg har nemlig en svært uvanlig farge på hjernen, det er derfor jeg er litt underlig). Linn måtte tørke det opp med en klut og putte det inn igjen.

Anne-Stine said...

Då er det jammen bra at vi har Linn :)

Line said...

Nydelig kjole. :)

Anonymous said...

Oi, den prøvde jeg på jeg og, i går, men så kjøpte jeg den ikke og det var bra, for det var visst DIN kjole. :) (Og i ettertid forstod jeg vel at det sto Frøydis skrevet over hele).

Frøydis said...

Takk Line :)

Åhå, tenk om vi hadde hatt samme kjole Caroline. Vi kunne vært.. de siamesiske tvillingene i Carnivále? Eller bare litt rare venninner? Hø(selv om jeg er egoistisk og foretrekker den for meg selv)

Anonymous said...

Noen ting skal man ha i fred og for seg selv, det syns jeg. Og, vel, jeg ser nok ikke halvparten så yndig ut som du gjør i den kjolen.

Og uansett deler vi en kjole fra før av (men jeg begynner å få litt store, hm, fordeler for den og de driver med å skulle rømme hele tiden og det kan føre til pinlige situasjoner).

Frøydis said...

Ah, hvorfor skal klær alltid oppføre seg på den måten når man har hatt dem noen år. tsk tsk.