Wednesday, March 18, 2009

MaiDet er 45 dager til mai og jeg prøver å vri dagene fortere, som å skru på timeren når man koker egg, men tiden sitter fast et eller annet sted.
I mai har vi balkong, i mai er det lenge siden januar, i mai skal det være sol hver eneste dag. Jeg tror på mai og på juni, jeg tror på juli og resten av livet.

2 comments:

tina said...

løp ut i skogen kvart over åtte i dag. stoppet på en høyde med utsikt over delsjön og tro meg, selv så tidlig varmet solen, det brant i kinnene. og til lunsj røykte jeg en sigarett på balkongen og ble sittende og lese i nesten en time uten å bli kald (med et fleeceteppe over strømpebuksene). så, det er mulig i mars også! (i alle fall i göteborg)

Frøydis said...

Etter noen timer med nakken bøyd over pleksiglass og en syl på skolen i dag kikket jeg opp, og sola var der sånn uten videre. Jeg gikk bort til vinduet og så ned på Akerselva. Etterpå spiste vi lunsj på trappa ute, men selv om det var sol ble det for kaldt, og så gikk vi inn igjen. Men det var sol! Og det lukter våt asfalt og jord når man går opp Telthusbakken. Jeg tror våren kommer.