Monday, January 19, 2009

Slutt

Den dagen Oslo ble overrumplet av snøen gikk han fra meg. Jeg så det ikke komme, var ikke forberedt, jeg hadde ikke tatt med meg skjold. Neste morgen da alt fortsatt var hvitt var den siste gangen jeg våknet opp sammen med ham, siste gang han tok hele puta, siste gang han var varm inntil meg. Jeg lå en halv time og hørte på pusten hans i mørket før jeg sto opp og stjal en av t-skjortene hans.
Lyset utenfor. Så mye spraking.

Jeg veksler mellom å sikle på gulvet når jeg gråter, og å ta meg sammen, oppføre meg som et menneske. Jeg synger for meg selv. Jeg synger på samme måte som jeg gjorde da jeg var barn og gikk alene hjem om natten. Ahh hmm maaah ha haa um.

Jeg skulle ønske zombieinvasjonen jeg er så redd for endelig kunne komme og sluke meg i en stor rasende bølge. Jeg skulle ønske han ringte for å si han har ombestemt seg, at han ikke mente det, at han kommer tilbake. (Han gjør ikke det det gjør vondt det gjør vondt aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh). Jeg skulle ønske jeg kunne grave et hull i bakken og plante føttene.

4 comments:

Anonymous said...

Men du er en bra person. Alle som leser denne bloggen skjønner det!

(Og det går bra med oss til slutt - eller innimellom, selv om det ikke er noen god trøst)

Frøydis said...

Tusen takk skal du ha! Det var veldig hyggelig sagt.

Og ja, det går jo bra innimellom. Jeg tenker på det.

kjeksarina said...

hei. alle brudd er forskjellige, akkurat som alle mennesker er forskjellige. men alle som har opplevd å bli dumpet kjenner stikket i hjertet når man blir minnet på det. jeg ble det her. han gikk fra meg en dag midt i juli for noen år siden, og været var sol og sommer, og inni meg var jeg i tusen biter. jeg tror jeg svevde i ingenmannsland, og ingenting gjør så vondt som å ønske at man kunne skru tilbake tiden eller å forandre et annet menneskets følelser.

si fra om du vil treffes en dag :)

Frøydis said...

Hei du. Jeg vil selvfølgelig gjerne møtes en dag, du er sjarmerende og hyggelig. Men jeg må bare nevne at jeg er helt utrolig dårlig på å ta intiativ med folk, så jeg kan ikke love at jeg spør om å henge. Det betyr ikke at jeg ikke vil, ok? :) Du er fin.